boeken

Permafrost in de tropen* is verkrijgbaar bij uitgeverij Elikser. € 20,50 Daarnaast te bestellen via verschillende boekhandels online. Het boek is ook in te lenen bij de bibliotheek. Voor mensen met een visuele beperking en dyslexie is een audioboek in te lenen bij passendlezen.nl

ISBN: 9789463650311

De rand van de horizon, op weg naar een nieuwe morgen.

Onze wereld is gebaseerd op een liberaal economisch “verhaal” waar we onze normen, waarden en systemen aan hebben opgehangen. Maar de afgelopen jaren worden de negatieve bijwerkingen ervan steeds meer zichtbaar en lijkt het liberale verhaal haarscheuren te vertonen en op zijn retour te zijn.

We zien geen voorbeelden van hoe het ‘anders’ kan omdat we ons gevangen houden in wat we ‘gewend zijn’. Het is de hoogste tijd dat we beginnen met het schrijven van een verhaal over een nieuwe wereld waarin we op een morgen wakker worden en waar onderlinge verschillen me juist nieuwsgierig maken. Dat we er weer toe doen en meetellen. Waar we onze herkomst met elkaar delen en potenties manifesteren met respect voor onze planeet omdat we steeds minder geloven in die maakbare wereld.

verschijnt naar verwachting eind 2023.