Introductie

door: HD op Maart 7, 2018 photo: Pexels

De teksten van de blogs mogen zonder toestemming gebruikt worden voor persoonlijke doeleinden. Anderzins: Mail me of neem contact met me op.

Al ruim 20 jaar wandel ik mee in het wetende Veld. Met nieuwsgierigheid, allertheid en verwondering heb ik de landschappen betreden van vele familie’s, verhalen gehoord en gezien die zich toonden. Dankbaar voor al diegenen die de moed hebben gehad zich te laten zien in de meest kwetsbare momenten. Dankbaar voor de bereidheid van het Veld zich te openen en een bijdrage te leveren aan Heling en balans. En toch bleef mij de vraag: “Waar dient dit allemaal toe? Wat is hiervan de bedoeling?” rondzingen. Voor mij de kernvraag. In eerste instantie ging het om de versplinterde, niet geziene verhalen weer terug te brengen naar wat waar is. Verder inzoomen, ging het om vergeving, vergeven van jezelf dat je oordelen en vooroordelen hebt t.a.v. je vermeende dader. Nog verder inzoomen: ging het over verbinden. Op dit punt sta ik nu. Pretendeer niet dat ik in het oog van de storm ben beland, maar voel dat het gaat over mij te verbinden met wat groter is dan ik ben.

Met deze blogs en artikelen hoop ik een bijdrage te kunnen leveren in de zoektocht naar onze eigen Natuur. Ik kan een deur tonen vanuit mijn eigen perspectief en wijsheden, maar jij bent degene die er wel/niet doorheen wil/kan lopen.

Veel leesplezier, wijsheid, moed en humor.