Opstellingendagen

 

De bedding die we bieden voor de opstellingen, is gericht op het herinneren van wie we in wezen zijn. En natuurlijk, in ons leven komen we situaties tegen die niet lekker lopen of merken we dat we ons niet lekker in ons vel voelen of in situaties verzeild geraken waar we ons niet “senang” bij voelen. Symptomen kunnen ons iets zeggen. Het kan een signaal zijn voor een dieper gelegen oorzaak. Op één of andere manier zijn we allemaal dader en/of slachtoffer van iemand of van een situatie. Soms zijn we gevangen in iets wat iemand ons heeft aangedaan. Deze gebeurtenissen kleuren ons leven en bepalen deels wat we doen en waaruit we onze keuze’s maken. Eigenlijk leven we dan het verleden. Maar er kan pas beweging komen, als je jezelf de onvermijdelijke vraag durft te stellen! Om weer vrij te worden, zal het ware verhaal zichtbaar moeten zijn. Zodat de twee kanten van de medaille weer gezien worden.

Opstellingen bieden het podium waarin, met behulp van representanten, deze ware verhalen zichbaar kunnen worden. Voor de vrageninbrenger een hulpmiddel om met behulp van deze nieuwe beelden je niet meer “gevangen’ bent in iets wat niet van jou is. Een impuls om het proces van vergeving en Heelheid in gang te zetten, waardoor je je eigen leven kunt leven.

 

 

 

This is an example of a HTML caption with link themeforest.net.

 

Zien, zonder de schuldvraag

Programma.

Tijdens een opstellingendag is er ruimte voor maximaal 4 mensen die een vraag willen inbrengen. Representanten stellen zich dienstbaar op ten aanzien van de vragen.

Werkwijze

Inbrengen van een vraag: Voor degene die een vraag inbrengt, is het behulpzaam je enigszins te verdiepen in je feitelijke familiegeschiedenis. Gebeurtenissen die belangrijk zijn geweest, zoals buitengesloten gezins/familieleden, oorlogsgeschiedenis, afgebroken zwangerschappen, samenstelling van het gezin, overleden broers/zussen etc.

 

Representanten: Je hoeft geen ervaring te hebben om als representant aanwezig te zijn. Wel de bereidheid jezelf ten dienste te stellen aan het uitwerken van de vragen. Vooraf leiden we je in op je rol.

 

Praktische info

Deelnamekosten: incl. lunch, koffie, thee en BTW.

inbrengen van een vraag € 95,- ZZP/Bedrijf: € 115,=

representant € 15,-

Locatie: "het Pakhuys" Berkelkade 15a Zutphen

Begeleiding: Han & Dinka