Familie in beroering

 

Workshop voor mensen die te maken hebben met niet-begrepen gewaarwordingen. Een humane kijk op psychiatrische diagnoses.

Heb jezelf te maken met een niet-begrepen gewaarwordingen of ben je als “familie, partner, kind van...” ermee in aanraking gekomen? Volgens ons gaat het niet om “ziek zijn, beter worden”, maar een pad te vinden waarop je weer verder kunt. Het luidt een begin in om op zoek te gaan naar vervulling en zingeving. We zijn mensen met ons eigen verhaal en op zoek naar hoe dat in het grote verhaal van ons leven past.

Familie in beroering is een workshop waarin we gezamenlijk met behulp van het systemisch werk, kunnen kijken naar de onderliggende ‘bedoelingen’ van niet-begrepen gewaarwordingen. Hierdoor kan zichtbaar worden wat er ongewilt voortkomt uit onuitgewerkte famlie-geschiedenissen. Erkenning en ontdooien van de ‘verdwenen’ verhalen uit het verleden, kunnen verlichting geven bij de toch al loodzware last die in het dagelijkse leven gedragen wordt. Het kan jouw weg banen om opnieuw je eigen leven vorm te geven in plaats vanuit de knellende banden uit het verleden.

Heb je interesse, of heb je vragen rondom deelname? Neem dan gerust contact op met Mario. m.domen@wxs.nl

 

 

 

This is an example of a HTML caption with link themeforest.net.

 

Zien, zonder de schuldvraag

Programma.

Na een inleiding over de combi "psychiatrische belasting" en systemisch werk, gaan we plenair exploreren op welke manier de knellende banden uit het verleden ons nog beinvloeden in het dagelijks leven.

Werkwijze

Inbrengen van een vraag: Voor degene die een vraag inbrengt, is het behulpzaam je enigszins te verdiepen in je feitelijke familiegeschiedenis. Gebeurtenissen die belangrijk zijn geweest, zoals buitengesloten gezins/familieleden, oorlogsgeschiedenis, afgebroken zwangerschappen, samenstelling van het gezin, overleden broers/zussen etc.

 

Representanten: Je hoeft geen ervaring te hebben om als representant aanwezig te zijn. Wel de bereidheid jezelf ten dienste te stellen aan het uitwerken van de vragen. Vooraf leiden we je in op je rol.

 

Praktische info

Deelnamekosten: incl. lunch, koffie, thee en BTW.

inbrengen van een vraag € 50,- ZZP/Bedrijf: € 61,=

Locatie:

Begeleiding: Han & Mario

Heb je interesse? Neem dan contact op met Mario mariodomen@wxs.nl