Basistraining systemisch waarnemen

 

In deze 5 daagse basistraining ga je op zoek naar antwoorden op je wezenlijke vragen en ga je deze herformuleren vanuit de onzichtbare onderstroom van het Leven. Het systemisch werk reikt je de tools om dit gewaar te worden. Hierdoor kan je jouw authentieke pad vervolgen, zoals dat voor je bedoeld is.

Het leren kijken door een systemische bril, geeft nieuwe antwoorden op aloude vragen. We leven in een turbulente tijd waarin veel mensen ervaren dat ze niet hun volledige potentie leven. Mogelijk heb je het gevoel dat je er meer uit zou kunnen en willen halen? Mogelijk merk je dat je regelmatig nog de verwachtingen van anderen leeft in plaats die van jouw ware zelf? Mogelijk wil je jouw energie meer laten stromen naar die activiteiten die jouw voldoening geven? Deze training is voor iedereen die nieuwsgierig is en op (onder)zoek is naar dat wat waar is.

Je bent bereid om naar jezelf te kijken en twee kanten van de medaille te zien. Je hebt zin om de verantwoordelijkheid over je eigen keuzes in het leven te nemen en weet dat jouw leven daardoor vollediger wordt.

Wat je leert ga je toepassen in jouw leven, of dat nu thuis is of op je werk. Het is prettig als je al eens kennisgemaakt hebt met familieopstellingen of een andere vorm van systemisch werken. Anders, kom kennimaken met via de eendaagse workshops systemisch werk (Familieopstellingen dagen)

 

 

In onze optiek is het ontdekken van het zogenaamde ‘wetende veld’ een manier om de ‘ware’ verhalen uit jouw leven te leren lezen en daardoor de mogelijkheid te krijgen om keuzes te maken die gebaseerd zijn op een grotere waarheid.

This is an example of a HTML caption with link themeforest.net.

 

Ontdekken van jouw onderstroom in het leven

Programma.

Dag 1: introductie en kennismaking

Dag 2: systemisch waarnemen

Dag 3: Systemisch waarnemen & conditioneringen

Dag 4: Openen van de systemische gereedschapskist

Dag 5: Afsluiting en aansluiting voor een eventueel vervolg?

De pijlers

Introductie en kennismaken met wat wij verstaan onder het wetende veld. Dit vormt de basis voor jouw ontdekkingstocht van de vaardigheden die nodig zijn bij het ontwikkelen en uitbreiden van jouw blikveld.

Het opstarten en ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden die het systemisch waarnemen faciliteren.

 

In deze persoonlijke ontwikkelings- weg is de focus gericht op: WAARUIT doe je ? Het ontdekken van onbewuste conditioneringen die het volgen van de ware verhalen belemmeren.

Het verkennen van het scala aan mogelijkheden om op een systemisch wijze te interveniëren, zodanig dat de (liefdes)stroom haar weg weer kan hervinden.

Praktische info

Deelnamekosten: incl. lunches, koffie, thee en BTW.

voor particulieren € 815,-

voor organisaties en ZZP € 987,-

Trainingsdagen:

Locatie: Arnhem,

Begeleiding: Han & Dinka